Summer jobs at LVL

We want you at LVL

Automatic translatation from English to Icelandic below with [human notes].

In collaboration with Reykjavík University, LVL is looking to hire 10 students full-time over the summer.

The duration is two months from the 10th of June and will consist, among other things, of gathering recordings for Automatic Speech Recognition (ASR) and Text-To-Speech (TTS) as well as transcribing speech recordings for other applications. You will go out into the world, meet other people and get a glimpse into the work which is being done to digitise Icelandic.

Application deadline is the 5th of June.

For further information and how to apply (in Icelandic) see here.


Í samstarfi við Háskólann í Reykjavík leitast LVL við að ráða 10 nemendur í fullu starfi yfir sumarið.

Tímalengdin er tveir mánuðir frá 10. júní og mun m.a. fela í sér upptökur fyrir sjálfvirka talfærslu [talgreiningu] (ASR) og textatal [talgervingu] (TTS) ásamt því að þýða talupptökur fyrir önnur forrit [fyrir önnur verkefni]. Þú munt fara út í heiminn, kynnast öðru fólki og láta sjá þig í verkinu sem er unnið til að stafvæða íslensku [taka þátt í vinnunni að gera íslensku stafræna].

Umsóknarfrestur er 5. júní næstkomandi.

Frekari upplýsingar og hvernig á að nota [sækja um] (á íslensku) sjá hér.

Leave a Reply

%d bloggers like this: